Spelande för alla!

Det enda som kan göra en spelälskare knekt är att förlora, som den lite skojfriska pokerspelaren ibland brukar säga. Och visst ligger det något i det, det är trots allt för att vinna som man spelar, att förlora ett spel finns sällan på världskartan när man sätter igång. Det är alltså inget konstigt att många ofta känner för att spela, även om det bara är med vännerna och utan pengar. En känsla som nog alla egentligen kan relatera till, även om det handlar om att vinna en innebandymatch innan jobbet på måndagar med kollegorna eller att ta hem storvinsten på hästar. Visst är det lite skillnad på dem båda, men de innebär vinst och det för alltid med sig en bra känsla.

Det sägs att de som älskar att spela är som utav ett speciellt släkte, att de tillhör en speciell sorts människor. Det kan vara de som gillar att spela på casino online, delta i stora pokerturnéringar eller med vännerna en fredagskväll, men alla har ett speciellt personlighetsdrag. Och kanske är det sant. De som spelar såväl som de som äger ställena där en kan spela blir alltid glada och fylls av en speciell känsla när en storvinst delas ut. En känsla som inte går upp emot mycket annat här i livet.

Men vilka är de som är mest benägna till att vara bra på till exempel poker och tycka att det är något väldigt roligt? Faktum är att det kan vara vem som helst då det inte direkt är något man föds med, som en hårfärg eller så. Alla gillar att vinna, så det handlar snarare om vem som är vill lägga tid, och även ibland pengar, på ett nytt intresse. Att bli bra på exempelvis poker kan vem som helst bli, det handlar bara om att spela, spela, spela! Förr eller senare kommer vem som helst kunna plocka hem storvinsten.